Να στείλετε μήνυμα
Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd.
Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd.
Επισκεψή εργοστασίου
Σπίτι >

Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd. Επισκεψή εργοστασίου

Επισκεψή εργοστασίου
Επαφές
Επαφές: Mr. Yann Hu
Επικοινωνήστε τώρα
Μας ταχυδρομήστε
Production Line

Εξοπλισμένη με 18 γραμμές SMT, 7 γραμμές DIP plug-in 8 γραμμές καλωδίων back-bonding, 4 γραμμές δοκιμών, 4 γραμμές παραγωγής συναρμολόγησης.

 

 

Εισαγωγή της εργοστασιακής γραμμής για την εταιρεία Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd.

Η εταιρεία Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd., ειδικεύεται στην κατασκευή PCBA (Printed Circuit Board Assembly) για διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.Το σύγχρονο εργοστάσιο μας είναι εξοπλισμένο με προηγμένες γραμμές παραγωγής που εξασφαλίζουν αποτελεσματικές και υψηλής ποιότητας διαδικασίες παραγωγήςΕπιτρέψτε μας να σας δώσουμε μια σύντομη εισαγωγή στην εργοστασιακή μας γραμμή.

 1. Επόμενη επιθεώρηση:
  Στην αρχή της παραγωγικής μας διαδικασίας, διεξάγουμε μια διεξοδική εισερχόμενη επιθεώρηση για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των πρώτων υλών και των εξαρτημάτων.Αυτό το βήμα περιλαμβάνει σχολαστικούς ελέγχους και δοκιμές για να επαληθευτεί η συμμόρφωσή τους με τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας.

 2. Κατασκευή PCB:
  Το εργοστάσιο μας είναι εξοπλισμένο με προηγμένα μηχανήματα και τεχνολογία για την παραγωγή πλακών κυκλωμάτων υψηλής ακρίβειας.Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένες διαδικασίες για την ακριβή χαραγή και τρυπήματα των σανίδων, διασφαλίζοντας ακριβείς διαταγές και διαστάσεις.

 3. Συγκρότημα SMT:
  Μετά την κατασκευή του PCB, προχωράμε στην συναρμολόγηση της τεχνολογίας επιφανειακής τοποθέτησης (SMT)..Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί και μηχανικοί μας επιβλέπουν αυτό το στάδιο για να εξασφαλίσουν την σωστή τοποθέτηση και συγκόλληση των εξαρτημάτων.

 4. Επιστροφική συγκόλληση:
  Μόλις τα εξαρτήματα τοποθετηθούν στο PCB, χρησιμοποιούμε την επανειλημμένη συγκόλληση για να δημιουργήσουμε αξιόπιστες ηλεκτρικές συνδέσεις.που λιώνει τη συγκόλληση και εξασφαλίζει την ασφαλή σύνδεση μεταξύ των στοιχείων και της πλακέτας.

 5. Αυτοματοποιημένη οπτική επιθεώρηση (AOI):
  Για να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, χρησιμοποιούμε συστήματα αυτοματοποιημένης οπτικής επιθεώρησης (AOI).και συνολική ποιότητα PCBΟποιαδήποτε ελαττώματα ή αποκλίσεις εντοπίζονται αμέσως, εξασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο αξιοπιστίας του προϊόντος.

 6. Δραστηριώδης δοκιμή:
  Μετά την επιθεώρηση AOI, διεξάγουμε ολοκληρωμένες λειτουργικές δοκιμές για την επικύρωση της απόδοσης και της λειτουργικότητας των συναρμολογημένων πλακών κυκλωμάτων.Το στάδιο αυτό περιλαμβάνει την υποβολή των PCB σε διάφορες δοκιμές και προσομοιώσεις για να εξασφαλιστεί ότι πληρούν τις επιθυμητές προδιαγραφές και πρότυπα.

 7. Τελική συναρμολόγηση και συσκευασία
  Μόλις τα PCB περάσουν όλες τις δοκιμές ποιότητας και τους λειτουργικούς ελέγχους, προχωράμε στην τελική συναρμολόγηση και συσκευασία.,και στη συνέχεια συσκευάζονται με ασφάλεια για να αποφεύγεται οποιαδήποτε ζημιά κατά τη διαμετακόμιση.

 8. Εξαγωγική επιθεώρηση και διασφάλιση ποιότητας:
  Πριν τα προϊόντα φύγουν από το εργοστάσιό μας, διεξάγουμε μια τελική εξαγωγική επιθεώρηση για να βεβαιωθούμε ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.Η ομάδα διασφάλισης ποιότητας ελέγχει προσεκτικά κάθε μονάδα για να εγγυηθεί τη λειτουργικότητά της, εμφάνιση και τήρηση των απαιτήσεων του πελάτη.

Στη Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd, υπερηφανευόμαστε για τις προηγμένες διαδικασίες παραγωγής μας και τη δέσμευσή μας να παρέχουμε προϊόντα ανώτερης ποιότητας.Η γραμμή εργοστασίου μας περιλαμβάνει κάθε στάδιο της παραγωγής PCBA, από την εισερχόμενη επιθεώρηση μέχρι την τελική συσκευασία, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν αξιόπιστες και υψηλής απόδοσης πλακέτες κυκλωμάτων για τις ηλεκτρονικές συσκευές τους.

OEM/ODM

Υπηρεσία προσαρμογής εργοστασίου για την εταιρεία Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd.

Η Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd., ένας κορυφαίος κατασκευαστής που ειδικεύεται σε PCBA (συναρμολόγηση κυκλωμάτων εκτυπωμένων κυκλωμάτων) για διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές,είναι περήφανος που προσφέρουμε τις εξαιρετικές υπηρεσίες προσαρμογής εργοστασίου μαςΚατανοούμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, και στόχος μας είναι να παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις για να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες ανάγκες τους.Επιτρέψτε μας να σας παρουσιάσουμε λεπτομερώς την υπηρεσία προσαρμογής εργοστασίου μας.

 1. Διαβούλευση και ανάλυση των αναγκών:
  Η εξυπηρέτηση προσαρμογής εργοστασίου μας ξεκινά με μια διεξοδική διαβούλευση και ανάλυση των απαιτήσεων.Η έμπειρη ομάδα μηχανικών και τεχνικών μας θα συνεργαστεί μαζί σας για να κατανοήσει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του έργου σας, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών σχεδιασμού, της λειτουργικότητας και των προσδοκιών απόδοσης.

 2. Σχεδιασμός και Μηχανική:
  Με βάση τις συλλεγμένες απαιτήσεις, η εξειδικευμένη ομάδα σχεδιασμού και μηχανικής μας θα δημιουργήσει ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για την πλακέτα κυκλώματος PCBA σας.Θα αναπτύξουμε ένα ακριβές και αποτελεσματικό σχέδιο που θα ταιριάζει με τις προδιαγραφές σαςΗ εμπειρία μας καλύπτει διάφορες πτυχές, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού της διάταξης, της επιλογής των εξαρτημάτων και της βελτιστοποίησης της ακεραιότητας του σήματος.

 3. Πρωτοτύποι και δοκιμές:
  Το εργοστάσιο μας είναι εξοπλισμένο με προηγμένες εγκαταστάσεις κατασκευής πρωτοτύπων που μας επιτρέπουν να κατασκευάζουμε γρήγορα δείγματα πλακών κυκλωμάτων.Αυτά τα πρωτότυπα υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές και επικύρωση για να βεβαιωθείτε ότι πληρούν τα επιθυμητά πρότυπα λειτουργικότητας και απόδοσης.

 4. Επιλογή υλικού και προμήθεια:
  Ως μέρος της υπηρεσίας προσαρμογής, βοηθάμε στην επιλογή υλικών και την προμήθεια.Έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με αξιόπιστους προμηθευτές για να εξασφαλίσουμε τη διαθεσιμότητα υψηλής ποιότητας εξαρτημάτων και υλικών για το έργο σαςΗ ομάδα προμηθειών μας θα επιλέξει προσεκτικά και θα προμηθευτεί τα απαραίτητα υλικά, λαμβάνοντας υπόψη παράγοντες όπως η ποιότητα, η συμβατότητα και η οικονομική απόδοση.

 5. Κατασκευή και συναρμολόγηση:
  Με το εγκεκριμένο σχέδιο και τα υλικά στο χέρι, προχωράμε στο στάδιο παραγωγής και συναρμολόγησης.Οι τελευταίες μας γραμμές παραγωγής και εξειδικευμένοι τεχνικοί εξασφαλίζουν την ακριβή και αποτελεσματική συναρμολόγηση των προσαρμοσμένων πλακών κυκλωμάτων PCBAΑκολουθούμε αυστηρά μέτρα ελέγχου ποιότητας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής για να εγγυηθούμε το υψηλότερο επίπεδο αριστείας του προϊόντος.

 6. Διασφάλιση ποιότητας και δοκιμές:
  Πριν από την τελική παράδοση, η ειδική ομάδα ελέγχου ποιότητας διεξάγει ολοκληρωμένες δοκιμές και επιθεωρήσεις στις προσαρμοσμένες πλακέτες κυκλωμάτων.Χρησιμοποιούμε προηγμένο εξοπλισμό δοκιμών και μεθοδολογίες για να επαληθεύσουμε τη λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και την αντοχή των προϊόντων, διασφαλίζοντας ότι πληρούν τις ακριβείς προδιαγραφές σας.

 7. Τακτική παράδοση και υποστήριξη:
  Στην Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd, δίνουμε προτεραιότητα στην έγκαιρη παράδοση.Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερωτήματα ή ανησυχίες που μπορεί να έχετε καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας προσαρμογής και ακόμη και μετά την παράδοση των προϊόντων..

Με την υπηρεσία προσαρμογής εργοστασίου μας, στοχεύουμε να σας παρέχουμε προσαρμοσμένες πλακέτες κυκλωμάτων PCBA που πληρούν με ακρίβεια τις απαιτήσεις σας.έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες και εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες των ηλεκτρονικών συσκευών σας

R&D

Ικανότητα έρευνας και ανάπτυξης εργοστασίου για την εταιρεία Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd.

Η Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd., ένας κορυφαίος κατασκευαστής που ειδικεύεται σε PCBA (συναρμολόγηση κυκλωμάτων εκτυπωμένων κυκλωμάτων) για διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές,υπερηφανεύεται για τις ισχυρές μας ικανότητες έρευνας και ανάπτυξης (R & D)Καταλαβαίνουμε τη σημασία της καινοτομίας και να παραμείνουμε στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων στη βιομηχανία.

 1. Έμπειρη ομάδα Ε& Α:
  Το εργοστάσιό μας είναι εξοπλισμένο με μια πολύ εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα R & D που αποτελείται από μηχανικούς, σχεδιαστές και τεχνικούς.Διαθέτουν εκτεταμένες γνώσεις και εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της ανάπτυξης πλακών κυκλωμάτων PCBAΜε βαθιά κατανόηση των τάσεων της βιομηχανίας και των αναδυόμενων τεχνολογιών, η ομάδα Ε&Α μας είναι καλά εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσει σύνθετες προκλήσεις και να αναπτύξει καινοτόμες λύσεις.

 2. Τελευταίες εγκαταστάσεις Ε&Α:
  Έχουμε επενδύσει σημαντικά σε state-of-the-art εγκαταστάσεις έρευνας και ανάπτυξης για να υποστηρίξουμε τις καινοτόμες προσπάθειές μας.λογισμικό προσομοίωσηςΟι πόροι αυτοί μας επιτρέπουν να διεξάγουμε ολοκληρωμένες διεργασίες έρευνας, σχεδιασμού και δοκιμών αποτελεσματικά.

 3. Συνεχή τεχνολογική καινοτομία:
  Στην εταιρεία Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd, δίνουμε προτεραιότητα στη συνεχή τεχνολογική καινοτομία.και μεθοδολογίες παραγωγήςΣυμμετέχουμε ενεργά σε συνεργατικά ερευνητικά έργα, συμμετέχουμε σε συνέδρια του κλάδου,και διατηρεί συνεργασίες με πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα για να ενημερώνεται για τις τελευταίες εξελίξεις.

 4. Προσαρμογή και εξειδίκευση:
  Οι δυνατότητες Ε&Α μας εκτείνονται πέρα από τις τυποποιημένες λύσεις PCBA.Η ομάδα Ε&Α συνεργάζεται στενά με τους πελάτες για να κατανοήσει τις ειδικές ανάγκες τους και να αναπτύξει προσαρμοσμένες λύσειςΕίτε σχεδιάζουμε διαμορφώσεις PCB, βελτιστοποιώντας την ακεραιότητα του σήματος, είτε ενσωματώνοντας προηγμένες λειτουργίες, έχουμε την εμπειρία να παρέχουμε προσαρμοσμένες και εξειδικευμένες πλακέτες κυκλωμάτων PCBA.

 5. Απόδοση και αξιοπιστία του προϊόντος:
  Οι δραστηριότητες Ε&Α μας καθοδηγούνται από την αδιάκοπη επιδίωξη της απόδοσης και της αξιοπιστίας του προϊόντος.Διεξάγουμε εκτεταμένες διαδικασίες δοκιμών και επικύρωσης για να διασφαλίσουμε ότι τα πλαίσια κυκλωμάτων PCBA μας πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότηταςΧρησιμοποιώντας προηγμένο λογισμικό προσομοίωσης και εξοπλισμό δοκιμών, επαληθεύουμε τη λειτουργικότητα, την αντοχή και την απόδοση των προϊόντων μας, εγγυώμενοι την αξιοπιστία τους σε διάφορες εφαρμογές.

 6. Προστασία της διανοητικής ιδιοκτησίας:
  Δίνουμε μεγάλη σημασία στην προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.Η ομάδα Ε&Α μας τηρεί αυστηρές συμφωνίες εμπιστευτικότητας και ακολουθεί βέλτιστες πρακτικές για την προστασία των ιδιόκτητων πληροφοριών και σχεδίων των πελατών μας.Σεβόμαστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας των πελατών μας και εφαρμόζουμε αυστηρά μέτρα για να διασφαλίσουμε την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την Ε&Α.

Η Shenzhen Zhongtenghuakong Technology Co., Ltd. είναι αφιερωμένη στο να ωθήσει τα όρια της τεχνολογίας των πλακών κυκλωμάτων PCBA μέσω των ισχυρών μας δυνατοτήτων Ε& D. Συνδυάζοντας την έμπειρη ομάδα μας,προηγμένες εγκαταστάσεις, και τη δέσμευση για καινοτομία, προσπαθούμε να παρέχουμε εξαιρετικές και προηγμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες της βιομηχανίας ηλεκτρονικών.